Op zoek naar restaurants venray centrum?

restaurants venray centrum
De 10 beste restaurants in Venray TripAdvisor.
Alle restaurants in Venray. Populaire keukens in Venray. Chinees restaurants in Venray. Fastfood restaurants in Venray. Frans restaurants in Venray. Grieks restaurants in Venray. Japans restaurants in Venray. Steakhouse restaurants in Venray. Sushi restaurants in Venray. Veganistische restaurants in Venray.
installatie
De eetkamer Cuisine de la mer, dineren in een frans maritieme sfeer, o.a. oesters, kreeft en vis.
Elke donderdag L O B S T E R D A Y De Eetkamer Venray, open van woensdag t/m zondag vanaf 17.30 uur. Het Frans maritieme restaurant. Voor reserveringen of vragen neem contact met ons op. BENT JE JARIG? DAN EET JE GRATIS.
velux verduisterend rolgordijn
BRASSERIE 54 VENRAY.
buddha to buddha
Lekker eten Venray Bloeit!
In Venray vind je gastvrije restaurants, brasseriën, koffiehuizen en cafés waar het goed toeven is. Geniet van culinaire hoogstandjes. Van multiculti specialiteiten. Van veel lekkere, kleine hapjes. Of juist van een bijzondere snelle hap. Strak en modern, trendy of meer het huiskameridee; Venray heeft het allemaal. t Oud Postkantoor. Bij t Oud Postkantoor geniet u van een maaltijd en een drankje in een sfeervol restaurant, of lekker buiten op het terras. Het is ook mogelijk om te eten wat de pot schaft, u krijgt dan 3 gangen voor een lage prijs. Het begint al in de ochtend, zon of geen zon.'t' Trefpunt opent de deuren voor iedereen om 1000: uur di t/m zo, april t/m sept. Voor fietsers en wandelaars een ideaal punt om te pauzeren, je dag te beginnen of af te sluiten. Bakkerij Verdeuzeldonk is een bakkerij met een gezellige koffiehoek, lunchroom en ijssalon in het centrum van Wanssum.
waterdichte coating over tegels
Home.
Elke zondag is ons restaurant en terras geopend vanaf 13.00 uur. Restaurant de Beejekurf. 5801 AS Venray. T 0478 581869. Maandag en dinsdag gesloten groepen boven 15 personen op reservering zijn in overleg welkom op maandag en dinsdag. Zondag vanaf 13.00 uur geopend.
Restaurants in Venray Eet.nu.
Open op zaterdag 49. In het centrum 13. Kinderstoel aanwezig 10. Magnetron voor kindervoeding 7. American Express 3. Master Card 11. Uitgelichte restaurants in Venray. De plek voor een heerlijke avond culinair genieten. 88, 34 recensies. Grote Markt 2a-4 Venray.
In het centrum gelegen restaurants in Venray Eet.nu.
Waar heb je zin in? In het centrum gelegen restaurants in Venray. Alle In het centrum gelegen restaurants in Venray. Uit eten in Venray? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Café de Uitmarkt Venray.
Regelmatig is er in of rondom ons café wat leuks te doen. Parkeren in Venray. Parkeren in Venray is gratis. Vanaf 14 oktober is in het centrum van Venray echter de blauwe zone van kracht. Gebruik van een parkeerschijf in.
Restaurants in Venray IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. De beste restaurants in Venray. Restaurants in Venray. 87 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants. Pop De beste deals.

Contacteer ons