Op zoek naar pannenkoekenrestaurant venray?

pannenkoekenrestaurant venray
Kindvriendelijke Pannenkoeken restaurants in Venray en omgeving Restaurants.nl.
VENRAY en omstreken KINDVRIENDELIJKE PANNENKOEKEN RESTAURANTS. INLOGGENAANMELDEN Kindvriendelijke Pannenkoeken restaurants in Venray en omgeving? Hieronder de beste plaatsen in Venray en omgeving om Pannenkoeken te eten. Pannenkoeken niet jouw smaak? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst.
stelvoet
Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen.
De kinderen kunnen zich prima vermaken in het geheel vernieuwde speelkasteel buitenspeeltuin, dwergenhuis binnen of op de midgetgolfbaan terwijl de ouders rustig binnen aan tafel zitten of buiten op één van de terrassen genietend van een drankjehapje, en/of een pannenkoek.
vakantie zanzibar
Pannenkoekenhuis De Perdstal.
Kempweg 164 5801 VV Venray Tel: 0478-206206 e-mail website. Heerlijke pannenkoeken eten in het hart van Venray, maar tóch midden in de natuur? Dat kan bij De Perdstal! Edwin Hollanders, kok van De Perdstal, is de derde beste Pannenkoekenbakker van Nederland.
SEO
Pannenkoekenhuis Restaurant Museumzicht Overloon.
Het pannenkoekenhuis is bekend in de omgeving, klanten komen naast Overloon ook uit Venray of Boxmeer. Voor de sportieve mens hebben we een leuke ATB-route die onlangs vernieuwd is door de Tourclub Overloon. Ook heeft ons restaurant fietsen arrangementen waarbij je door de prachtige streek van Overloon fietst, natuurlijk gaat dit gepaard met de nodige versnaperingen.Onder het motto Sportief" Smullen.
brandblusser
Onze kaart Pannenkoekenhuis de Perdstal.
Wil jij ook op de hoogte blijven over de Perdstal? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Kempweg 164, 5801 VV Venray, 0478 206206. Reserveringen nemen wij graag telefonisch aan. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben!
Welkom Pannenkoekenhuis de Perdstal.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again. Wil jij ook op de hoogte blijven over de Perdstal? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Kempweg 164, 5801 VV Venray, 0478 206206.
Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant t Genot Vierlingsbeek nabij Venray en Boxmeer.
7 dagen per week, komen de heerlijkste pannenkoeken, ontbijtjes en lunchgerechten uit de keuken van pannenkoekenrestaurant t Genot. U kunt bij ons zoete en hartige pannenkoeken eten. Naast de traditionele bekende appelpannenkoek, bananenpannenkoek glutenvrij, spekpannenkoek etc. serveren wij maandelijks een maandpannenkoek met bijzondere ingrediënten van het seizoen en zoeken wij naar culinaire combinaties van producten uit onze mooie streek. Wij informeren u graag over de diverse wandeltochten en fietsroutes in onze omgeving. Onze gastvrouw kan u vertellen over evenementen en bijzonderheden rondom en in restaurant t Genot in Vierlingsbeek, gelegen nabij Boxmeer en Venray.
De openingstijden Pannenkoekenhuis de Perdstal.
Van woensdag tot en met zondag is onze keuken van 11.00 tot 20.00 uur geopend. Reserveren kan telefonisch. Wil jij ook op de hoogte blijven over de Perdstal? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Kempweg 164, 5801 VV Venray, 0478 206206.

Contacteer ons