Zoeken naar archief venray

archief venray
Gemeentearchief Venray.
Graag verwijzen we u naar het menu, links onder de contactgegevens. U kunt daar een keuze maken uit de inhoud van de website. 02/08/2017 Gemeentearchief Venray op RooyNet. Met ingang van 2 augustus 2017 is de website van het gemeentearchief Venray www.gemeentearchiefvenray.nl Meer.
tv gids alle programma's
Gemeentearchief Venray ArchiefWiki.
Werk hem dan meteen bij lees hier hoe of geef de aanpassingen door aan ons. 2 Juridische vorm. 3 Werkgebied NIEUW. 4 Werkgebied OUD. Instellingsnaam: Gemeentearchief Venray. 51 31 44" N, 5 58 34" O. Dinsdag: 9.00 12.30 uur en 13.00 16.30 uur.
seo consultant
Digitaal archief van Venray gaat niet op zwart 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Foto: Website RooyNet. De website van RooyNet, het digitaal archief van Venray, gaat per 1 januari 2016 toch niet op zwart. De gemeente Venray steekt de helpende hand toe. Dat heeft de gemeenteraad dinsdagavond besloten. RooyNet maakt de geschiedenis van Venray zichtbaar en toegankelijk.
quick step perspective
Gemeente Venray, gemeentearchief Stamboom Gids.
stamboom gids de meest uitgebreide gids op het gebied van genealogie en archief. Nieuwe websites overzicht per dag. Website recensies wat vinden anderen ervan. Aangeraden websites overzicht van populairste websites. Download de gids in PDF en EPUB formaat. Categorieën blader door de websites. Archieven zoek historische. Online publiceer en. Forum sociaal netwerk. Werkbalk snel archieven. Archivaris vorm een digitaal. Gazet nieuws op uw. smartphone en tablet. Doorzoek alle websites. Zoeken op de Stamboom Gids. Doorzoek alle personen. Zoeken op Genealogie Online. Doorzoek alle publicaties. Zoeken op Genealogie Online. Doorzoek Open Archieven. Zoeken op Open Archieven. Doorzoek Wie onderzoekt wie? Zoeken op het Stamboom Forum. Zoeken op het Stamboom Forum. Zoeken binnen vragen en antwoorden. Zoek websites op titel en beschrijving. Zoek personen op naam. Zoek publicaties op titel en auteur. Zoek akten op naam. Zoek genealogen in Wie doorzoekt wie? Zoek discussies in het Stamboom Forum. Zoek helpteksten in de vragen en antwoorden. Inloggen al geregistreerd: log in. Registeren nieuw hier: meld u aan. Wachtwoord vergeten opnieuw instellen. Hou me op de hoogte gratis 2-wekelijkse nieuwsbrief. Gemeente Venray, gemeentearchief.
goudse stroopwafels
Gemeentearchief Venray Genealogie A2A Bidprentjes Datasets Picturae Opendata.
Gemeentearchief Venray Genealogie A2A Bidprentjes. Een set genealogische data bestaande uit bidprentjes. Veel van deze records zijn voorzien van een link naar de digitale afbeelding van de originele akte als ook een directe link naar de betreffende akte op de website Gemeentearchief Venray.
Gemeentearchief Venray Scans zoeken Genealogie Online.
Kwartierstaat PDF Wizard creëer een stijlvolle kwartierstaat. Abonnementen bekijk de mogelijkheden. Scans zoeken Informatie over Gemeentearchief Venray. Genealogie Online heeft, via de Scans zoeken service, 59.946 suggesties gegeven voor scans bij Gemeentearchief Venray. Meerlo, Oirlo, Venray, Wanssum. Gemeentearchief Venray op Internet.
Archief Gemeente Venray: Welkom in Venray.
Het gemeentearchief bevat ook een groot aantal parochiearchieven en archieven van verenigingen en instellingen. De bibliotheek van het archief beschikt over een uitgebreide collectie boeken, tijdschriften, brochures en jaarverslagen over Venray en omstreken. Beeldmateriaal over Venray vindt u in de fotocollectie.
Gemeentearchief Venray Netwerk Oorlogsbronnen.
Verlenen van steun via het Herstelfonds aan door oorlogsgeweld in het buite. Verlenen van steun via het Herstelfonds aan door oorlogsgeweld in het buitenland getroffen personen afkomstig uit Venray. Behoort tot archief. Archief van de gemeente Venray. 1932 1942-1990 1994.
Archieven.nl Gemeentearchief Venray te Venray.
1 kilometer papieren archiefbestanden, een beeldcollectie, een audiovisuele collectie en een historische bibliotheek. Het raadplegen van deze cultuurhistorische bronnen in de studiezaal van het archief is kosteloos. Het gemeentearchief werkt nauw samen met RooyNet, het erfgoedportal van Venray. laatste wijziging 15-09-2017.

Contacteer ons