Resultaten voor rooynet venray

rooynet venray
Peel en Maas Venray Oude foto's' bekijken.
Iedere derde woensdag van de maand organiseert RooyNet in samenwerking met het Limburgs Geschied en Oudheidkundig Genootschap LGOG Kring Venray e.o. Het doel is om bij oude Venrayse foto's' relevante gegevens als gebeurtenis, namen en jaartallen te vinden. Alle foto's' worden met de gevonden gegevens zo uitgebreid mogelijk beschreven en vervolgens gepubliceerd op RooyNet.
serengeti
Historisch Platform Venray RooyNet.
Vier initiatiefnemers Venrayse Bibliotheek, Venrays Museum, Gemeentearchief en Historisch Platform Venray tekenden in september 2006 een convenant voor de ontwikkeling van een toegankelijk online digitaal archief. Met subsidie van o.a. de Provincie Limburg konden de partners beginnen aan het realiseren van hun plannen. Het resultaat: RooyNet is sinds 2007 online.
quatro casino
Home RooyNet.nl. scroll.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van het Historisch Platform Venray. Via het menu-item Zoeken of via bovenstaand zoekvenster, kunt u verschillende databases op RooyNet raadplegen. Daarnaast kunt u via de deelnemerspagina's' in de collectie van een deelnemer zoeken.
boomstamtafel buiten
W.H.L.-RooyNet.
Deze zijn door de Venrayse deelnemende organisaties verzameld, gedigitaliseerd en via RooyNet toegankelijk gemaakt voor een groot publiek. Het gemeentelijk genealogisch archief en het digitale archief vanaf 1880 van het Venrays weekblad Peel en Maas zijn, op enkele jaargangen na, op RooyNet te vinden.
medische
Rooynet Dorpen Venray.
Blitterswijck Castenray Geijsteren Heide Leunen Merselo Oirlo Oostrum Smakt _ _ Holthees Veulen Vredepeel Wanssum Ysselsteyn. Oirlo in beeld. De Kerk van Oirlo. Link naar Rooynet. Wat is er te doen. Grote Letters Sitemap Disclaimer Colofon Maak startpagina. Home Het Dorp Link naar Rooynet.

Contacteer ons