Meer resultaten voor cafe met venray

cafe met venray
Café d'n' Oldtimer Het café voor jong en oud in Venray.
Al jaren het cafe voor jong en oud in Venray. De plek voor een gezellige avond onder het genot van een lekker drankje. Genieten van een kop koffie, glas wijn of een biertje? Een goed gesprek of gezelligheid? Darten, biljarten of op een van de schermen voetbal of Formule1 kijken? Kom en proef de sfeer van de Oldtimer! Zes dagen per week is er plek aan de bar en tapt de kastelein het bier! Met de maandelijkse dansavond gaan de tafels aan de kant en kun je met de voetjes van de vloer.
huis internet vergelijken
Home Cafe de Klokkenluider.
safari internet
Proeflokaal Goesting Proeflokaal Goesting Venray.
De genomineerden voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2017 zijn bekend en Proeflokaal Goesting is een van de 7 genomineerde bedrijven! Samen met Jacobs Dakbedekkingen, Restaurant De Beejekurf, Roojboek, Tuin Terras, Top Support dakwerken v.o.f. en DesignXpress gaan wij op 5 januari 2017 een gooi doen naar de Venrayse Ondernemers Prijzen! Het hele traject moet nog beginnen maar het is nu al geweldig, en een hele eer, om voorgedra gen te zijn door Koninklijke Horeca Nederland afdeling Venray.
zoekmachine optimalisatie rotterdam
Halfweg Café Cafetaria Venray.
Halfweg Café Cafetaria. Stationsweg 147, 5803AB Venray. Proef nu een van onze wereld burgers, zowel verkrijgbaar in een menu als los. Onze goedkoopste burger is al verkrijgbaar vanaf 395. Bij ieder menu naar keuze een blikje fris of een milkshakeklein voor maar 1., actie is alleen geldig op maandag, dinsdag en donderdag. blikje is met uitzondering van red bull.
brandblusser
Café de Uitmarkt Venray.
Regelmatig is er in of rondom ons café wat leuks te doen. Parkeren in Venray. Parkeren in Venray is gratis. Vanaf 14 oktober is in het centrum van Venray echter de blauwe zone van kracht. Gebruik van een parkeerschijf in.
Uitgaan Venray Bloeit!
Het ligt middenin de dorpskern tegenover de kerk en is voor jong en oud toegankelijk. Cafe den Tommes. Café den Tommes is een gezellig dorpscafé gelegen in Merselo, een mooi en gezellig kerkdorpje van Venray. De passie voor café den Tommes zit in ons bloed. Grote Markt 23. Koffie, thee en bierlokaal De Klokkenluider is gelegen in hartje Venray, naast de kerk. Het is de ideale gelegenheid voor een avondje uit. De kroeg beschikt over meer dan 65 soorten bier, waarvan 7 op de tap. Aan de Grotestraat 107 in Venray is De Stad gevestigd. De Stad is de plek om tijdens een lunch bij te praten met vrienden, een verjaardag of jubileum te vieren of te dineren met een groep.
stappen in venray Tsapper.
Ook bekend als" Peelhaazeriek." Venray is een dorp met 39.000 inwoners in gemeente Venray te provincie Limburg. Met carnaval verandert de naam in Peelhaazeriek. Grote buur plaatsen zijn Boxmeer, Deurne en Venlo. In Venray vinden we 29 café's' en één club, waaronder één klein podium en één bruin café.
Bars en Cafés in Venray.
Eten en drinken. Bars en Cafés in Venray. In de gezellige bars en cafés van Venray kunt u een heerlijk pilsje nuttigen na een lange fietstocht. De gezellige terrasjes waar het heerlijk vertoeven is en waar u versteld zult staan van de Limburgerse stemming.

Contacteer ons