Op zoek naar schouwburg venray?

schouwburg venray
Crisis binnen bestuur Schouwburg Venray 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Stuur ons je fotos van het A2-project. Volg de verkiezingen op 1Limburg en L1. Het laatste nieuws in je mailbox. Het emailbericht is verzonden. Miljoenenplan hoognodige verbouwing theater Venray. Melkkoe schouwburg Venray lijdt verlies. Provincie steekt 16, miljoen in schouwburg Venray.
riem
Home.
Schouwburg Venray is een bruisend theater met ruim 56.000 bezoekers, van zowel professionele als cultureel lokale voorstellingen. De schouwburg ligt in hartje Venray en heeft een grote theaterzaal met 620 zitplaatsen en een kleine theaterzaal met 200 zitplaatsen of ruim 500 staplaatsen.
vuurspuwen
Schouwburg Venray Venray Bloeit!
Het programma van Schouwburg Venray omvat elk seizoen zon 125 professionele voorstellingen. Maar daarnaast zijn er ook veel lokale culturele producties te zien. Het programma trekt jaarlijks 60.000 bezoekers. De schouwburg ligt in het centrum van Venray aan het Schouwburgplein.
glas
Schouwburg Venray in Venray Plattegrond, foto's' en algemene informatie Musicalweb.nl.
Schouwburg Venray Venray. Schouwburg Venray is te vinden in het centrum van de stad. Het theater beschikt over een grote theaterzaal met 673 stoelen en verder over een grote foyer en een café dat dagelijks is geopend. Adres en contactgegevens.

Contacteer ons