Zoeken naar theater venray

theater venray
Schouwburg Venray, een leuk uitje!
Prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Personeel is niet beoordeeld. Faciliteiten is niet beoordeeld. Aanbod is niet beoordeeld. Selecteer je gezelschap. Terug naar theater homepage. Vorig uitje Volgend uitje. Schouwburgplein 1 5801 BV Venray Schouwburg Venray. 5801 BV Venray. Plan uw route.
sara
Schouwburg Venray Venray.
Schouwburg Venray / Venray / 15.00 uur / 1350., Restaurants in de buurt. Vis / Vlees / Vegetarisch. De schouwburg van Venray biedt alles wat je van een theater mag verwachten: theatervoorstellingen, feesten, events maar ook een heerlijk hapje of drankje.
riool verstopt
Schouwburg Venray Startpagina Facebook.
5801 BV Venray gemeente. 31 478 530 999. Geeft doorgaans antwoord binnen een paar uur. Contact Schouwburg Venray on Messenger. Theater voor uitvoerende kunsten. Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. Omroep en mediaproductiebedrijf. Peel en Maas Venray. Theaters in Venray gemeente.
wasdroger
Schouwburg Venray.
Schouwburg Venray is een bruisend theater met ruim 70.000 bezoekers, van zowel professionele als cultureel lokale voorstellingen. De schouwburg ligt in hartje Venray en heeft een grote theaterzaal met 620 zitplaatsen en een kleine theaterzaal met 200 zitplaatsen of ruim 500 staplaatsen.
H2S
Schouwburg Venray beloont theater met theater Omroep Venray.
Schouwburg Venray beloont theater met theater. Door Marion Minten di 06-06-2017, 1611.: Duizenden mensen reserveerden hun plekje bij Schouwburg Venray al de afgelopen weken en deze vroegboekers genieten niet énkel van korting maar maken ook kans op een theaterbeleving elders in het land.
Crisis binnen bestuur Schouwburg Venray 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
1Lunch: Op zoek naar drugs en poen in Venlo. Het laatste nieuws in je mailbox. Het emailbericht is verzonden. Meer informatie over afmelden. Miljoenenplan hoognodige verbouwing theater Venray. Melkkoe schouwburg Venray lijdt verlies. Provincie steekt 16, miljoen in schouwburg Venray.
Schouwburg Venray Venray Bloeit!
Meld het aan op Venray Bloeit. Dan wordt het opgenomen in de Venray Bloeit activiteiten evenementen kalender. Volg Venray Bloeit. Schrijf je nu in voor de Venray Bloeit Nieuwsbrief. Highlights in Venray. Een dagje uit. Ondernemen in Venray. Volg Venray Bloeit.
Schouwburg Venray bij Eventim.nl Dé online ticketshop.
Bezoek je als artiest/gezelschap/technicus ons theater, dan is Merseloseweg 7 te Venray, het juiste adres om aan te houden. Je komt dan uit bij de achteringang van ons theater. Nabij Schouwburg Venray is er voldoende parkeergelegenheid, o.a. parkeergarage De Gouden Leeuw.
Theater Venray alle theaters en theatervoorstellingen.
U vindt dit mooie theater in het centrum van Venray in Noord Limburg. Bouwjaar van dit theater is 1965, in de jaren 1998 en 1999 is het volledig verbouwd. Architect is Onno Greiner. Schouwburg Venray heette tot 1997 Cultureel Centrum De Beejekurf.
Schouwburg Venray in Venray Plattegrond, foto's' en algemene informatie Musicalweb.nl.
Schouwburg Venray Venray. Schouwburg Venray is te vinden in het centrum van de stad. Het theater beschikt over een grote theaterzaal met 673 stoelen en verder over een grote foyer en een café dat dagelijks is geopend. Adres en contactgegevens.
Agenda Luxor Theater Venray.
Nu in de bios. Kijkwijzer en 16. Luxor Theater Venray. 5801 BV Venray. 0 478 513890. Login Contact 0478 513890. Luxor Theater Venray. Nu in de bios. Kijkwijzer en 16. Here We Go. Jurassic World: Falle. The Darkest Minds. Here We Go.
Schouwburg Venray korting CJP.
Het geel en blauw plus de sterretjes op de site van Schouwburg Venray doen vermoeden dat we hier te maken hebben met een circus, maar niets is minder waar. Deze schouwburg is dé plek waar je moet zijn als je in Noord-Limburg bent en zin hebt in een fijne theatervoorstelling. Met CJP naar het meest architectonisch verantwoorde theater van Oost-Nederland.

Contacteer ons